Larix Plus - Grijalice

Larix Plus u suradnji s njemačkim brendom Burda WTG u svojoj ponudi nudi infracrvene grijalice namijenjene za sve otvorene i poluotvorene vanjske prostore. Uz infracrvene grijalice svoju ponudu prošili su i na grijaće panele koji su savršena zamjena tradicionalnom grijanju u kući, te tako u ponudi nude renomirane brendove Burda WTG, ERS Heatscreen i Heatness. Larix Plus kreirao je brend "Grijalice", s ciljem da svoje proizvode istaknu što kvalitetnije i informativnije svojim kupcima.

Larix Plus - Grijalice
Naručitelj
Larix Plus d.o.o.
Usluga
Izrada web stranice u WordPress platformi
Tehnologija
WordPress
Web stranica
Link do stranice

Na zahtjev klijenta izražena je želja da na moderan i funkcionalan način prezentiramo infracrvene grijalice i grijaće panele. Cilj je bio da stvorimo informativan katalog, da svojim funkcionalnošću izgleda kao web shop, ali u konačnici nudi samo korisnicima informativne karakteristike o proizvodima. Razlog toga je CTA svojstvo gdje korisnik kontaktira tvrtku, jer najbolje rješenje može se ponudi samo pravilnom komunikacijom.

Zadatak: Stvoriti modernu web stranicu od nule.

Za klijenta smo izradili:

- Vizualan prikaz nove web stranice
- Prema odobreno vizualnom prikazu izrađen je koncept web stranice
- Testiranje UI i UX web stranice
- Unapređenje određenih segmenata i puštanje web stranice u "live" status

Na stranici trenutno radimo:

- Web hosting
- Održavanje

Galerija slika

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lobortis arcu enim urna adipiscing praesent velit viverra sit semper lore.

Let’s work together

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit ut sed mauris ut id aliquet augue.

Contact

Heading

Articles