Mi smo Simetrys

Naš fokus je na dosljednosti i balansu između estetike i funkcionalnosti. Pružamo sveobuhvatna digitalna rješenja, uključujući kreativan web dizajn i digitalni marketing, prilagođavajući se Vašim potrebama kako bismo zajedno postigli optimalne rezultate.

6+
Godina iskustva
100+
Realiziranih projekata
50+
Zadovoljnih partnera

Što znači SIMETRYS?

Naziv Simetrys proizašao je iz inspiracije simetričnim tijelima u geometriji, gdje se ravnoteža i harmonija spajaju. Ova ideja simetrije prenosi se na našu agenciju kroz suradnju, sinergiju i paralelnost u radu. Kako simetrična tijela ostvaruju ravnotežu, tako i mi kroz suradnju postižemo sklad između kreativnosti, inovacija i preciznosti u pružanju usluga našim klijentima.

Naziv Simetrys odražava našu predanost suradnji kako bismo zajedno postigli izvanredne rezultate.

Vrijednosti koje nas pokreću

Innovation - Agencies X Webflow Template

Inovativnost

Inovacija je srž naše digitalne agencije. Nastojimo proaktivno istraživati nove ideje i tehnologije kako bismo klijentima uvijek pružali originalna rješenja.

Excellence - Agencies X Webflow Template

Fleksibilnost

Naša digitalna agencija je iznimno fleksibilna, prilagođavamo se dinamici klijenta i pružamo personalizirana rješenja za jedinstvene potrebe svakog projekta.

Team Work - Agencies X Webflow Template

Team work (Simetrys)

Timski rad je ključna vrijednost naše digitalne agencije. Kroz suradnju i koordinaciju, ostvarujemo sinergiju unutar tima kako bismo pružili najbolja rješenja za naše klijente.

Transparency - Agencies X Webflow Template

Transparentnost

Transparentnost je ključna u našoj digitalnoj agenciji. Stvaramo otvoreno okruženje kako bismo pružili klijentima preglednost i povjerenje tijekom cijelog projekta.

Tko smo mi?

Valentina Rodeš

Valentina Rodeš

CEO & Founder
Valentina Rodeš

Marin Kliček

Creative Director

Želite li pričati o projektu?

Razgovarajmo