Larix Plus - Cemo

Larix Plus u suradnji s njemačkim brendom CEMO u svojoj ponudi nudi opremu za transport i skladištenje svih vrsta (opasnih i neopasnih) tvari i tekućina. CEMO je preko 60 godina prisutan na tržištu širom svijeta, a Larix Plus zastupa njihove interese na području Hrvatske. Larix Plus kreirao je brend "CEMO Hrvatska", s ciljem da CEMO proizvode istaknu što kvalitetnije i informativnije svojim kupcima, odnosno fizičkim i poslovnim partnerima.

Larix Plus - Cemo
Naručitelj
Larix Plus d.o.o.
Usluga
Izrada web stranice u WordPress platformi
Tehnologija
WordPress
Web stranica
Link do stranice

Na zahtjev klijenta izražena je želja da na moderan i funkcionalan način prezentiramo CEMO brend na području Republike Hrvatske. Vođeni tim konceptom, preradili smo vizualni ident nove CEMO.de web stranice prema željama našeg klijenta. Cilj je bio stvoriti interaktivan online katalog, gdije klijent može sam upravljati svojim kategorijama, grupama i proizvodima, a kupci mogu na informativan način vidjeti što sve CEMO nudi. Konačan cilje je CTA, gdje korisnik u finalnom koraku kontaktira tvrtku, jer najbolje rješenje može se ponudi samo pravilnom komunikacijom.

Zadatak: Stvoriti moderan kostur web stranice kojeg klijent može koristiti.

Za klijenta smo izradili:

- Vizualan prikaz nove web stranice
- Prema odobreno vizualnom prikazu izrađen je koncept web stranice
- Testiranje UI i UX web stranice
- Unapređenje određenih segmenata i puštanje web stranice u "live" status

Na stranici trenutno radimo:

- Web hosting
- Održavanje

Galerija slika

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lobortis arcu enim urna adipiscing praesent velit viverra sit semper lore.

Let’s work together

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit ut sed mauris ut id aliquet augue.

Contact

Heading

Articles